Wat zie je met paddos of truffels op?

Wil jij een keer lekker trippen? Dan kan je paddos of truffels gebruiken om een psychedelisch effect op te wekken. Wij vertellen je in deze blog er meer over. 

Je kan niet één op één zeggen wat je zal zien wanneer je paddos of truffels gebruikt. Dit heeft alles te maken met de persoon dat ze gebruikt. Maar paddos en truffels zijn gemaakt om hallucinaties te krijgen. Dit kan zijn dat je voorwerpen groter en kleiner ziet worden. Maar ook patronen zien is veel voorkomend bij het gebruik van hollandia truffels of psilocybine paddos. Je waarnemingen zullen veranderen en ook je gevoel van tijd zal veranderen. Het kan zijn dat een kwartier voelt als een uur en andersom. 

Kan iemand zien als ik truffels heb gebruikt? 

In principe kan iemand niet gelijk zien wanneer jij psychedelische truffels hebt gebruikt. Wel kan hij/zij het merken. Bijvoorbeeld als je constant moet lachen en een beetje ‘’geinig’’ doet zonder aanleiding. Je hartslag zal ook licht verhogen en je pupillen worden groter. Maar waar voor jou de logica compleet verdwijnt zal dat voor een ander natuurlijk niet zichtbaar zijn.

Hoelang werken paddos of truffels 

Omdat je paddos en truffels moet eten kan het van een half uur tot een uur duren voordat je bloed de werkzame stoffen tot zich heeft genomen. Wanneer het eenmaal werkt kan het drie tot vier uur duren. Dit is afhankelijk van de grote van de inname, maar het gemiddelde van visuele effecten licht rond die tijd. In je bloed zal het tussen de 24 en de 48 uur terug te vinden zijn. 

Hoe moet ik paddos of truffels eten?

Het is belangrijk dat je niet te veel tegelijk gaat eten. Neem in wat is aanbevolen voor jou. Hierna is het goed om goed te kauwen waardoor er speeksel vrij komt. Hierdoor komen de stoffen vrij die ervoor zorgen dat jij sneller effect zal voelen. Probeer voor gebruik minder te eten. Hierdoor zal het effect groter zijn. Ook wil je liever geen suiker of suiker houdend eten binnen krijgen dit zal de trip afremmen of zelfs volledig stoppen. 

Dit kan je overigens wel doen wanneer jij uit je badtrip wil komen. Dan eet je een suikerbom en je bent er zo vanaf.