8 redenen om voor Apple te kiezen 

Wil jij weten waarom de hele wereld zou moeten overstappen op Apple? Wij geven je 8 redenen om voor Apple te kiezen in plaats van andere multimedia merken.

Jaarlijks wordt er gekeken naar het marktaandeel van alle smartphone merken op een rijtje. Ieder jaar opnieuw staat Apple weer met glans boven aan. Dit jaar is dat nog verder gestegen met bijna 25% van het complete marktaandeel wereldwijd. En nu denk je misschien, waarom zou je kiezen voor de duurste telefoon? Maar toch doet 1 op de 4 smartphone gebruikers het. Hoe zit dit precies. 

#1 Een Apple computer (Mac) werkt supersnel 

Je kent Windows misschien wel. Het platform dat Bill Gates groot heeft gebracht. Maar ondertussen ontstond ook Mac-intosh. Dit is uitgegroeid tot een heel andere computer en ze werken inmiddels met een super snelle geheugenkaart waardoor je de beste en snelste computer in huis haalt. 

#2 iPhone is super betrouwbaar 

De iphone is misschien wel één van de meest betrouwbare telefoons op de markt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat hij zomaar stuk gaat. Ook al laat je hem vallen, iPhones zijn ijzersterk. Koop je nu een iPhone 12, dan heb je hem over 10 jaar waarschijnlijk nog steeds. 

#3 Een Mac geef niet op 

Wist je dat er bijna geen ICT-support desks te maken krijgen met Macbooks of i-Mac’s. Dit komt omdat deze computers het altijd doen. Je kan nu nog steeds zonder problemen werken met macbooks uit 2010. 

#4 Veilig werken met Apple 

Toen Apple begon met het ontwikkelen van computers en smartphones was de nummer één om ze zo veilig mogelijk te maken. Zo is jouw data van jou en dat zal zo blijven wanneer je Apple devices hebt.  

#5 Makkelijk mee om te gaan

De apparaten van Apple zijn zo gemaakt dat het gebruikersgemak groot is. Door deze gebruiksvriendelijkheid kan een Androidgebruiker heel gemakkelijk zonder zorgen overstappen. 

#6 Alles gekoppeld 

Wanneer je voor een Macbook, iPhone en iPad kiest dan kan je alles perfect met elkaar koppelen. Je ziet berichtjes binnen komen en door de iCloud kan je precies zien wat er allemaal staat opgeslagen op al je apparaten. 

#7 Super voor designers 

Zit jij veel achter de computer om dingen te ontwerpen en uit te werken? Dan is Apple het merk bij uitstek. Zo kan je op een iPad heel makkelijk ontwerpen tekenen. Maar ook de Macbook is gemaakt voor designers die veel programma’s tegelijk soepel moeten laten draaien. 

#8 Het ontwerp is geweldig 

Je hoort het al, maar onze mening is redelijk gekleurd. Dit komt omdat wij ook niet zo’n fan zijn van het design van veel computers. Ze zien er vaak of te futuristisch uit of ze zijn juist heel oubollig. Apple weet al jaren de juiste toon te raken met al zijn apparaten. 

Welke apparaten van Apple heb je? 

Wil je het eens proberen zo’n Apple apparaat? Je hebt de i-Mac, dit is een computer. De Macbook is de laptop van Apple. Daarnaast heb je de iPhone als smartphone en de iPad als tablet. Tot slot bestaat er ook nog een iWatch wat het horloge is dat Apple heeft ontworpen.