Zodra je op reis gaat en het tijd wordt om je koffer in te pakken is het vaak een overweging wat je wel of niet meeneemt. Afgezien van het benodigde ondergoed en je tandenborstel is het ook de moeite waard om na te denken welke handige (en misschien wel onmisbare) tech gadgets je tijdens je reis meeneemt. In dit artikel geven we je vier redenen om jouw tech gadgets  mee op reis te nemen.

De opkomst van digitaal gemak

Voor bijna elke taak die we tegenwoordig uitvoeren komt er een computer aan te pas. Van het overmaken van geld tot aan het versturen van een bericht, het kan allemaal in een oogwenk. Deze digitale revolutie heeft ons alledaagse leven hiermee een stuk makkelijker gemaakt. We hoeven niet langer meer te wachten op die verstuurde ansichtkaart of langs de bank te gaan voor het overmaken van geld.

Zeker voor wie geregeld op reis gaat, betekent dit een stuk minder hoofdpijn en een behoorlijke hoeveelheid gemak.

Apps voor elke gelegenheid

In ons digitale bestaan is vooral de smartphone bijna niet meer weg te denken. Iedereen loopt er mee op zak en spendeert er dagelijks een aanzienlijke hoeveelheid tijd op. Veel bedrijven zijn zich hier van bewust en bieden ons via handige apps hun diensten aan. 

In de wereld van apps hebben vooral bedrijven binnen de amusement branche het voortouw genomen. Veel online amusement bedrijven wisten als eerste hun diensten in de vorm van een app aan te bieden. Zo wist het online kansspel platform Unibet met een app haar Unibet slots kansspel in recordtijd populair te maken. 

Het digitale Zwitserse zakmes

Deze eerste golf aan populaire apps heeft inmiddels de weg vrijgegeven voor andere bedrijven om de smartphone om te toveren tot digitaal Zwitsers zakmes. Benieuwd hoe een digitaal Zwitsers zakmes jou kan bijstaan op reis? Hieronder geven we je vier goede redenen om jezelf te voorzien van de nodige technologie tijdens je reis:

  1. Nooit meer de weg kwijt zijn onderweg

Het is voor veel mensen inmiddels geen verrassing meer om te weten dat hun smartphone beschikt over GPS. Met een map app op je telefoon weet je hierdoor direct waar je je begeeft en kun je direct je volgende route plannen. Ideaal voor als je onderweg nooit meer de weg kwijt wilt zijn.

  1. Altijd overal vervoer kunnen regelen

Behoefte aan een taxi waar je ook bent? Geen probleem je opent de uber app en bestelt direct je vervoer. Je bestemming veilig bereiken is tegenwoordig nog nooit zo makkelijk geweest.

  1. Het perfecte plaatje

Dat magische moment tijdens je reis vastleggen? Hiervoor heb je twee opties: je digitale camera pakken of met je smartphone dat perfecte plaatje schieten. Mocht je nog analoog schieten dan was je waarschijnlijk nog bezig geweest met het verwisselen van de film.

  1. Je volledige muziekcollectie voor onderweg

Voor wie zijn reis op een aangename manier wilt doorbrengen is muziek zo goed als onmisbaar. Open de app van je favoriete muziek streamingdienst op je smartphone en luister naar al je favoriete artiesten. Comfortabel je reis doorkomen lijkt nu ineens een stuk aannemelijker.