Waar sommige motorrijders ervoor kiezen om de motor in de herfst en wintermaanden te stallen, is het ook mogelijk om in deze periode te rijden. Enkele nadelen zijn dan vaak wel: gladheid en koude handen. Maar voor dat laatste is een oplossing: verwarmde motorhandschoenen. Hiermee verwarm je eenvoudig de handen en kan je weer genieten van de motorrit.

Keuze uit krachtige accu’s

De verwarmde motorhandschoenen worden van energie voorzien door middel van krachtige accu’s. Je hebt altijd de keuze uit verschillende accu-packs. Zo worden de verwarmde handschoenen standaard geleverd met 2.600 mAh accu: dat is goed voor 1,5 tot 8 uur verwarming. Daarnaast heb je keuze uit wat sterkere accu’s 3.000 mAh of 3.800 mAh. Met de laatste kan je zo’n 2,5 tot 10 uur verwarmen. De verwarmingsduur is afhankelijk van het warmteniveau en de omgevingstemperatuur. In lagere buitentemperaturen hebben de accu’s meer moeite om de warmte te produceren. 

Voorzien van keurmerken en valprotectie

De verwarmde handschoenen van Comfort-Producten zijn voorzien van alle keurmerken. Een veilig gevoel is het allerbelangrijkste wanneer je motor rijdt, daarom is er op de handrug gebruik gemaakt van een carbon knokkel protector voor een verbeterde bescherming. De gehele handpalm is voorzien van geitenleer, waardoor je beter grip hebt op het stuur. De verwarmde motorhandschoenen beschikken over de CE-certificering volgens EN-13594 norm.

De verwarmde motorhandschoenen zijn daarnaast voorzien van 3M Thinsulate, dit hoogwaardig materiaal zorgt ervoor dat de warmte goed bewaard blijft in de handschoenen. Op de motor heeft u te maken met hoge snelheden en daarbij komt rijwind. Dit materiaal zorgt ervoor dat de warmte goed stolt in de handschoenen, waardoor de verwarmde motorhandschoenen goed warm blijven. Daarnaast zorgt HIPORA® ervoor dat de verwarmde handschoenen ademend zijn. Het vocht kan wel naar buiten, maar niet naar binnen, zo blijven de handschoenen goed geventileerd en wordt het niet plakkerig.

Optimaal verwarmingsoppervlak

De handschoenen beschikken over de Dual Heating techniek van BERTSCHAT®. Hierdoor wordt de gehele hand verwarmd. Dit zijn om die reden de warmste verwarmde motorhandschoenen in haar klasse. De verwarmde motorhandschoenen zijn in drie verschillende warmtestanden in te stellen, hierdoor kan je altijd de gewenste temperatuur kiezen. Zowel de onderkant als bovenkant van de verwarmde motorhandschoenen zijn apart van elkaar in te stellen qua warmteniveau.

Ook last van koude voeten?

Naast verwarmde motorhandschoenen biedt het merk BERTSCHAT® ook verwarmde zolen aan. Deze plaats je eenvoudig in de motorlaarzen en hierdoor kan je uren genieten van warme voeten. Deze zolen zijn in te stellen in drie verschillende warmtestanden door middel van een afstandsbediening. Doordat motorrijdlaarzen over het algemeen goed geïsoleerd zijn, zijn de zolen een uitstekende keuze. Deze renderen het beste in een goed geïsoleerde schoen/laars.