Met deze tips houd jij je relatie spannend

Als je al lang met iemand samen bent, kan het zo zijn dat dingen wat normaal worden. Juist dan kan het leuk zijn om de spanning in jullie relatie een beetje op te zoeken. Toch kan het lastig zijn om steeds maar weer dingen te bedenken die ervoor zorgen dat jullie avontuurlijke momenten beleven samen. Als jij je hierin herkent, heb je het juiste artikel aangeklikt. Hier lees je namelijk enkele tips die ervoor kunnen zorgen dat jullie relatie weer wat spannender wordt.

Avonturen in de slaapkamer

Als je net samen bent, dan is er een enorme aantrekkingskracht. Je hebt waarschijnlijk erg veel seks. Als jullie langer samen zijn, kan dit minder worden. Juist daarom is het goed dat jullie samen blijven experimenteren. Dit zorgt ervoor dat het spannend blijft tussen jullie. Onze tip is om het gewoon lekker bespreekbaar te maken. Dit is ook de beste manier om elkaars wensen en grenzen te leren kennen. Misschien willen jullie wel allebei hetzelfde zoals bijvoorbeeld een buttplug gebruiken. Je kunt het ook minder groot aanpakken. Vaak doet wat mooie lingerie of een spannend voorspel al wonderen. Seksspelletjes kunnen de boel ook een stuk spannender maken. Hoewel deze alinea ‘avonturen in de slaapkamer heet’, kun je ook gaan experimenteren buiten de slaapkamer. Dat kan ervoor zorgen dat jullie weer een frisse energie ervaren.

Zoek een gedeelde hobby

Misschien zijn jullie wel veel samen, maar bestaat jullie tijd samen voornamelijk uit bankhangen. Als dat het geval is, kan het leuk zijn om samen een gedeelde hobby uit te zoeken. Er zijn erg veel activiteiten die je als koppel kunt uitvoeren. Ga bijvoorbeeld samen naar de sportschool of hardlopen. Als dat niet echt aantrekkelijk klinkt, kunnen jullie ook wat andere dingen proberen. Koop bijvoorbeeld een kookcursus en leer samen hoe jullie de allerlekkerste gerechten op tafel kunnen zetten. Niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens nuttig!

Ontdek een balans

Het is heel erg belangrijk dat jullie samen dingen kunnen doen. Denk dan bijvoorbeeld aan zo’n gezamenlijke hobby of een date night. Het is ook van belang dat jullie jezelf en elkaar de kans geven om tijd voor jezelf te nemen. Dit kan jullie relatie juist spannend maken. Daarnaast is het ook gezond om dingen voor jezelf te hebben. Samen sporten is leuk, maar alleen sporten kan ook heerlijk zijn. Het is maar net wat jullie voorkeur is en welke dingen jullie graag samen of juist afzonderlijk van elkaar willen doen.